Συχνές Ερωτήσεις


Παρακάτω θα βρείτε μερικές απο τις πιο συχνές ερωτήσεις με τις απαντήσεις τους. Για περισσότερα μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας…

Είναι τα προϊόντα πιστοποιημένα & ασφαλή;

H Digrek είναι διαπιστευμένος οργανισμός επιθεωρήσεων τρίτου μέρους και πιστοποίησης συστημάτων διαχείρισης ασφαλείας τροφίμων ΙSO 22000, λειτουργώντας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ISO 17021.

Τα προϊόντα μας είναι ελεγμένα και ασφαλή προς κατανάλωση, τουλάχιστον μέχρι και την αναγραφόμενη πάνω στο προιόν ημερομηνία λήξης. Πάνω σε όλα μας τα προιόντα αναγράφεται η ημερομηνία λήξης καθώς και τα συστατικά που το αποτελούν.

Τι είναι ο βαθμός Brix που αναγράφεται στα προϊόντα;

Ο βαθμός Brix είναι μια μέτρηση του δείκτη διάθλασης ενός υγρού, ο οποίος σχετίζεται με τη συγκέντρωση των διαλυμένων στερεών του. Στο πλαίσιο των τροφίμων, ο βαθμός Brix χρησιμοποιείται συχνά για τη μέτρηση της περιεκτικότητας σε ζάχαρη φρούτων και λαχανικών. Μια τιμή Brix 23-30% σημαίνει ότι οι κόκκινες ψητές πιπεριές σε άλμη περιέχουν 23-30% διαλυμένα στερεά, κατά βάρος. Αυτή είναι μια σχετικά υψηλή συγκέντρωση διαλυμένων στερεών και υποδηλώνει ότι οι πιπεριές είναι αρκετά γλυκές. Ο βαθμός Brix ενός τροφίμου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον προσδιορισμό της γλυκύτητας, της ωριμότητας και της ποιότητάς του. Για παράδειγμα, μια υψηλότερη τιμή Brix σχετίζεται συνήθως με ένα πιο γλυκό, πιο ώριμο και υψηλής ποιότητας φρούτο.

Τι είναι η polpa στην κονσέρβα;

Το polpa στην κονσέρβα είναι η ψίχα ντομάτας, χωρίς φλούδα και σπόρους. Συνήθως, η polpa ντομάτας προέρχεται από ώριμες ντομάτες που έχουν πολτοποιηθεί και τυποποιηθεί σε κονσέρβα.

Αποτελείται από ολόκληρα κομμάτια ντομάτας χωρίς φλούδα, ιδανική για πιάτα που θέλουν υφή ντομάτας. Η polpa ντομάτας είναι μια ευέλικτη και χρήσιμη προσθήκη στην κουζίνα. Η polpa ντομάτας αποτελεί μια καλή πηγή βιταμίνης C και φυτικών ινών. Είναι επίσης χαμηλή σε θερμίδες και λιπαρά.

Γιατί κονσερβοποίηση;

Διατηρώντας τα θρεπτικά συστατικά και τη γεύση, η κονσερβοποίηση αποτελεί μια διαχρονική μέθοδο συντήρησης τροφίμων, προσφέροντας ευκολία, ασφάλεια και διατηρησιμότητα. Τα τρόφιμα σε κονσέρβα διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς ψυγείο, διατηρώντας παράλληλα σημαντικό μέρος της θρεπτικής τους αξίας και της γεύσης τους.

Πλεονεκτήματα της κονσερβοποίησης

Διατηρησιμότητα: Τα τρόφιμα σε κονσέρβα μπορούν να διατηρηθούν για μήνες ή και χρόνια χωρίς αλλοίωση, εξαλείφοντας την ανάγκη συχνών αγορών και μειώνοντας το φαγητό που πετιέται.

Θρεπτική αξία: Η σύγχρονη τεχνολογία κονσερβοποίησης διατηρεί σε μεγάλο βαθμό τα θρεπτικά συστατικά των τροφίμων, όπως βιταμίνες, ανόργανα άλατα και φυτικές ίνες.

Ευκολία: Τα τρόφιμα σε κονσέρβα είναι έτοιμα προς χρήση, εξοικονομώντας χρόνο στην προετοιμασία γευμάτων.

Ποικιλία: Διατίθεται μεγάλη ποικιλία κονσερβοποιημένων τροφίμων, καλύπτοντας κάθε γούστο και διατροφική ανάγκη.

01


Πως να παραγγείλω προϊόντα;

Για να παραγγείλετε τα προϊόντα μας θα πρέπει να συπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στη σελίδα επικοινωνίας. Μπορείτε επίσης, να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email. Εμείς με τη σειρά μας θα ετοιμάσουμε για εσάς τη πιο συμφέρουσα προσφορά…

02


Είναι τα προϊόντα ετοιμοπαράδοτα;

Τα προϊόντα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας, σε αρκετά μεγάλες διαθέσιμες ποσότητες, ικανές να καλύψουν υψηλή ζήτηση. Σε περίπτωση που κάποια ποσότητα δεν επαρκεί ώστε να καλύψει κάποια παραγγελία θα ενημερωθείτε εγκαίρως.

03


Ποιοί είναι οι χρόνοι παράδοσης;

Οι χρόνοι παράδοσης ποικίλουν, ανάλογα με τη περιοχή που βρίσκεστε και τη ποσότητα των προιόντων που θα επιλέξετε. Σε νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος. Σε κάθε περίπτωση η εταιρία δεσμέυεται να παραδόσει στο συμφωνηθέντα μαζί σας χρόνο.

04


Υπάρχει ελάχιστη παραγγελία;

Τα προϊόντα μας διατίθενται προς αγορά χονδρική και πωλούνται σε συγκεκριμένες ποσότητες ανά χαρτωκιβώτιο και όχι μεμονωμένα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ποσότητες συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς ή μέσω email.

Δε βρήκατε αυτό που ψάχνετε;

Μετάβαση στο περιεχόμενο